Какво е?

Exofeet Oil е иновативно лекарство, предназначено за бързо и безопасно премахване на гъбички по ноктите и краката. Продуктът се произвежда под формата на концентрат, има мазна текстура. 1 флакон съдържа 20 ml от лекарството. Концентратът има противогъбични, аналгетични, антисептични, омекотяващи свойства. Лекарството се произвежда по формулата, предложена от практикуващи дерматолози. Следователно лечението с този концентрат гарантирано ще доведе до премахване на гъбичките.

Как работи?

Активните съставки на Exofeet Oil потискат размножаването на гъбичната микрофлора. Поради това възпалителният процес спира и здравите тъканни области не се включват в него. Препаратът укрепва ноктите, предотвратява тяхното разслояване, разрушаване. Инструментът омекотява твърдите участъци от кожата, обновява клетките. Концентратът облекчава болката, предотвратява повторната им поява.
Exofeet Oil Официален сайт
Внимание!Само днес, на 27.05.24
Стара цена
144ЛВ
Нова цена72 ЛВ

Как да използвам?

Подгответе кожата и ноктите за нанасяне на лекарството.
Масленият концентрат трябва да се разпределя само върху почистената зона на възпаление. Ето защо, преди всяка обработка на кожата и ноктите, е необходимо да се извършват стандартни хигиенни процедури.
Нанесете Exofeet Oil върху кожата и ноктите.
За 1 процедура използвайте малко количество концентрат. Втрийте мазната консистенция до пълното й попиване в проблемната зона. Оставете продукта върху областта на нанасяне, не изплаквайте.
Повторете процедурата след 12 часа.
Препаратът Exofeet Oil е предназначен за употреба 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Между леченията трябва да спазвате същия интервал от време.

Състав

Масло от чаено дърво - Exofeet Oil Състав

Масло от чаено дърво

Дезинфекцира тъканите, предотвратява разпространението на инфекциозния и възпалителния процес към здрави участъци от кожата и ноктите. Не позволява повишено производство на секрет от потните жлези, премахва сърбежа и паренето, бори се със зачервяването на епитела.
Салицилова киселина - Exofeet Oil Състав

Салицилова киселина

Подпомага бързото обновяване на клетките. Отхвърля променените участъци от кожата и ноктите и вместо това стимулира появата на здрави тъкани. Предотвратява неприятната миризма на краката. Укрепва ноктите, предпазва ги от разслояване.
алантоин - Exofeet Oil Състав

алантоин

Омекотява кожата, заздравява увредената тъкан. Избелва ноктите, бързо премахва жълтеникавостта от тях. Връща здравия вид на кожата, развива локален имунитет, който предотвратява повторно заразяване с гъбички.

Доставка и плащане

Плащане - Наложен платеж
Държава на доставка - България
Доставка - 5-7 дни
Наличност - да

Показания

  • Гъбички по ноктите, които протичат в остра или хронична форма на развитие.
  • Остра или хронична гъбична инфекция на тъканите.
  • Желанието да се отървете от гъбичките, докато сте у дома.
  • Желанието да се премахне гъбичната инфекция на кожата и ноктите с естествено, а не фармацевтично лекарство.

Противопоказания

  • Непоносимост към компонентите на Exofeet Oil.
  • Период на бременност, кърмене.
  • Детство, юношество.
  • Наличие на тумор, автоимунен процес в организма.

често задавани въпроси

Безопасно ли е да се използва?
Абсолютно безопасно е да използвате тази хранителна добавка, ако следвате инструкциите на производителя и внимателно проучите противопоказанията
Колко време отнема доставката?
Средно време за доставка от 3 до 8 дни в зависимост от това къде живеете
Може ли да се купи Exofeet Oil от аптека?
Не, нашите хранителни добавки се продават само на този сайт. Ако го видите в магазин или аптека - не го купувайте, тъй като е фалшификат
Има ли странични ефекти?
Нямаше други странични ефекти, освен тези, които описахме.

Отзиви

„Веднъж се заразих с гъбички в басейна, оттогава симптомите на това заболяване не ми позволяват да се чувствам пълноценен човек. Постоянният сърбеж е принуден да разресва кожата до появата на рани. И тогава ноктите започнаха да се ронят. Съпругата каза, че не иска инфекцията да се разпространява по-нататък и ми предложи да поръчам Exofeet Oil. Още в първия ден от лечението съжалявах, че не бях купил това лекарство по-рано - сърбежът изчезна мигновено. След това в рамките на един месец кожата и ноктите бяха напълно възстановени и аз отново станах здрав човек. Все пак е хубаво, когато близките ви се грижат за вас и купуват ефективни продукти.“
„Дълго време се борих с гъбичките с помощта на мехлем, който купих от аптеката. Въпреки че продуктите бяха скъпи, те не осигуриха очаквания ефект. Тогава реших да променя отношението си към терапията и поръчах Exofeet Oil. Съставът на този концентрат ми хареса. След като прочетох списъка с компоненти, разбрах, че такова лекарство бързо ще премахне инфекцията и ще възстанови здравето ми. Всъщност точно това се случи. Втрих течния концентрат и след 4 седмици успях да обуя отворени обувки - гъбичките бяха победени.
„Момичето, което обикновено ми прави педикюр, отиде на почивка, така че трябваше да се обърна към непознат майстор. По време на процедурата получих гъбички. Това означаваше, че инструментите не са преминали през всички етапи на дезинфекция и стерилизация и сега ще трябва да се лекувам. Купих Exofeet Oil, защото харесах естествения състав на този продукт. Лекарството започна да действа още на първия ден. За един месец успях да премахна гъбичната инфекция и отново да стана собственик на гладка, здрава кожа и същите нокти.
„Харесах всичко в този инструмент - от състава до цената. Също така отбелязах за себе си такъв плюс - можете да се подложите на лечение, докато сте у дома. Моят курс на лечение продължи само 30 дни. Никога не съм ходил в болница и се лекувах само с прилагане на Exofeet Oil. Качеството на този продукт ме зарадва, защото не се отървах от симптомите на болестта, а от самата болест. Препоръчвам това лекарство, то е ефективно и бързо действащо.
„Когато открих гъбички в себе си, се обадих на лекар, който познавах, и попитах какво средство е най-добро за лечение на проблемни зони. Той нарече Exofeet Oil и обясни как се използва този концентрат. Изводите, които направих след 1 месец лечение: лекарството не позволява появата на неприятна миризма от краката, бързо премахва сърбежа и зачервяването на кожата. Но най-важното е, че потиска жизнената активност на гъбичките. Не напразно се вслушах в препоръката на лекаря.

Можете да си поръчате оригиналния Exofeet Oil само от нашия сайт

Попълнете формата в сайта
Изчакайте обаждането от оператора
Платете след доставката